Welkom

Leuk dat je een bezoekje brengt aan de webshop van Glamorous by Style (GBS). Ben je opzoek naar een leuke tutu en/of accessoires dan ben je hier op de juiste plek. 

GBS is ontstaan uit mijn passie voor tule. Van jongs af aan ging mij voorkeur uit naar prinsessenjurken met (veel) tule. Elk meisje wil toch gekleed gaan als PRINSES. Mijn passie werd na jaren omgezet in een hobby, waarbij ik tule rokken en jurken maakte voor mijn nichtjes en dochter (Amberley), zodat zij er net even anders uit zagen dan de overige kindjes op een feestelijke gelegenheid. Oh, ja ik heb er ook een paar voor mezelf gemaakt. Niks is leuker dan tutus matchen met je dochter.

"LIFE IS MORE FABULOUS WITH A TUTU..."

Alle producten zijn met zorg samengesteld en met passie en liefde op de handgemaakt, hierdoor is elk item uniek. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten, modellen en/of kleuren. Ik bruis van de ideeën.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe producten en acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram (@glamorousbystyle).

GBS is continue in beweging en probeert altijd haar producten te verbeteren. Mocht je een vraag, suggestie of een leuke foto hebben van je kindje met één van onze producten, neem dan gerust contact met ons op per e-mail: info@glamorousbystyle.com of tag ons via social media: #glamorousbystyle en/of #glamorousangels

Veel shop plezier!


Much love

-XOXO-

Melisa
Glamorous by Style